Korfbaldagen.nl

menu

Sowcase van Korfbaldagen.nl

Onze webapplicatie

Voeg eenvoudig spelers en kaderleden toe aan uw editie middels de vriendelijke formulieren. Slechts enkele velden zijn verplicht om in te vullen, maar het systeem is zo compleet mogelijk zodat u (indien u dat wenst) ook aanvullende informatie kunt opslaan zoals kledingmaten, naam van de vereniging et cetera.

Of kies ervoor om meerdere spelers of kaderleden middels de importeer formulieren toe te voegen. Hiermee importeert u in een handomdraai uw spelers of kaderleden vanuit bijvoorbeeld CSV of Excel bestanden.

Exporteer lijsten van spelers of kaderleden met de velden die u in het overzicht wenst op te nemen.

Heeft u een lijst nodig om kenbaar te maken in welke groep de spelers zitten? Dan exporteert u alleen de namen en groepen, zodat privacy gevoelige informatie zoals de geboortedatums niet openbaar gemaakt worden.

Open een voorbeeld van een export.

Onze tovenaar deelt de spelers in slechts een paar seconden in op leeftijd.

Voeg eenvoudig onderdelen toe aan uw editie. Toernooivorm of juist niet? Geen probleem. Het formulier loost u vanzelf door de vele mogelijkheden.

Wenst u een individueel toernooi? Ook dat is mogelijk. Het systeem genereert elke wedstrijd andere teams, waarbij wij er ook rekening mee houden dat bij ongelijke teams niet telkens dezelfde spelers 'buitenspel' staan.

Voor onderdelen waarbij u alleen specifieke waardes accepteert, kunt u direct alle mogelijke keuzes opgeven. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan of de coré correct is uitgevoerd.

En heeft u ook al eens gedacht aan de registratie van de aanwezigheid of een cijfer voor discipline?

Natuurlijk hoeven niet alle onderdelen mee te tellen in de punten- of scoretelling. En misschien wilt u een onderdeel juist zwaarder mee laten tellen. Ook dat stelt u zelf in in het formulier, zodat u een eigen mix van onderdelen en punten-/scoretellingen creëert.

Wij hebben diverse presets alvast voor u klaar gezet. Daarmee stelt u veelgevraagde onderdelen in een handomdraai samen.

En middels een druk op de knop exporteert u het complete programma van het onderdeel. (Of maak gebruik van onze gratis app, waarover u verderop meer ziet en leest.)

Open een voorbeeld van een export.

Benieuwd hoe de spelers presteren? U maakt eenvoudig een export van alle spelers met daarbij de punten of score per onderdeel.

Open een voorbeeld van een export.

Punten en scores? Naast het bijhouden van punten houden wij ook een unieke scoretelling bij.

De puntentelling is zoals u dat waarschijnlijk al kent; afhankelijk van of de speler wint, gelijk speelt of verliest krijgt hij/zij een aantal punten. Als de speler niet speelt, krijgt hij/zij ook geen punten.

In die laatste zin speelt eigenlijk juist het probleem. Stelt u voor dat er een toernooi wordt gespeeld over 5 wedstrijden per team;
- Speler A wint de eerste wedstrijd en speelt de tweede wedstrijd gelijk = 3 punten uit 2 wedstrijden
- Speler B wint de eerste wedstrijd en staat de tweede wedstrijd 'buitenspel' = 2 punten uit 1 wedstrijd
Puur kijkend naar punten wint speler A het onderdeel. Maar is dat ook zo eerlijk? Want speler B daarentegen heeft een hoger aandeel van de punten die hij/zij kon halen behaald.

Door een score toe te kennen, heeft iedereen even veel kans om bovenaan te eindigen. Voor het voorbeeld hiervoor;
- Speler A behaalt 3 van de 4 punten uit 2 van de 5 wedstrijden = een score van 7.5
- Speler B behaalt 2 van de 2 punten uit 1 van de 5 wedstrijden = een score van 10
Kijkend naar de score wint speler B het onderdeel.

Onze app

Met één druk ziet u een overzicht van de groep(en) waarin u bent ingedeeld.

In het overzicht van onderdelen ziet u alleen onderdelen die voor uw groep(en) of uzelf op dit moment van toepassing is. U wordt dus niet overspoeld met onderdelen waar u nog of helemaal niets mee hoeft te doen.

In het overzicht van de wedstrijden ziet u welke spelers in welk team zitten door op de team te klikken. Hier vult u ook snel en eenvoudig de uitslagen in, welke direct worden verstuurd naar onze server zodat eventueel verlies van data zo klein mogelijk wordt.

Voor onderdelen waarbij keuze opties zijn ingevuld helpt de app u bij het selecteren van een toegestane waarde.

Gebruik van de app levert ook nog eens vele voordelen op! Door de app te gebruiken in plaats van papieren formulieren;

Heb je ook interesse om gebruik te maken van Korfbaldagen.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een demo account en/of prijsopgave.